Foto
Na eindeloos twijfelen en prutsen met HTML-codes is het eindelijk zover: mijn domein staat online! Vanaf nu zullen mijn nieuwe updates op Fanilla.nl verschijnen in plaats van hier. Na meer dan drie jaar met veel plezier bij Weebly artikeltjes te hebben gemaakt, ben ik toe aan meer mogelijkheden en iets dat echt van mezelf is. Weebly werkt makkelijk, maar is helaas nogal beperkt wat betreft mogelijkheden voor bijvoorbeeld de layout. Daar heb ik nu geen last meer van, ik gebruik vanaf nu namelijk Wordpress.

Helaas is één van de beperkingen van Weebly dat je de inhoud van je site niet kunt verhuizen. Oftewel... al mijn artikels zullen hier blijven. Ik vind het heel jammer dat het niet kan, maar ik zie het als een frisse start! Op Fanilla.nl heb ik een overzichtje gemaakt van mijn favoriete artikels van de laatste tijd. 

Als je oude artikels terug wilt lezen kun je dus altijd nog hier terecht, maar nieuwe artikels zullen alleen op Fanilla.nl verschijnen. Volg je mijn blog via Bloglovin'? Dan hoef je niets te doen, als het goed is worden de volgers automatisch overgezet!

Ontzettend bedankt voor het bezoeken van mijn blog en al jullie lieve reacties altijd. Ik ga natuurlijk vrolijk door met bloggen en zie jullie graag op Fanilla.nl!
 


Comments

09/11/2013 11:24

Wat leuk! Ik zal deze nu verwijderen uit mijn favorieten en je nieuwe blog in mijn favorieten zetten! :)

Keep on bloggin',
Summer

Reply
17/11/2013 15:07

Ik ga een kijkje nemen, leuk!

ReplyLeave a Reply