Foto
Afgelopen maand verscheen er geen MML, vandaar dat ik nu een hele berg foto's voor jullie heb. Ik zou zeggen: pak er een kopje thee en chocola bij en here we go!
Foto
Deze foto is dus al van vier weken geleden, toen ik met mama deze 'herfstmaaltijd' maakte: gegrilde groenten met aardappeltjes, worstjes en gesmolten kaas. Super makkelijk en heel lekker!
Foto
Op dinsdagavond ging ik poolen met UMTC om alle eerstejaars nog wat beter te leren kennen. Ik ben heel blij dat ik er heen ben gegaan, heb er weer een heleboel nieuwe leuke mensen leren kennen!
Foto
Deze herfstvla verscheen opeens in de winkel en als je het nog niet hebt geprobeerd: zeker doen!
Foto
Woensdag ging ik met Mart onesies shoppen in de Primark. Er waren echt 20 verschillende soorten en ik vrees dat ik ze bijna allemaal heb gepast... maar uiteindelijk koos ik voor de Panda! Daarna gingen we bij hem thuis koken en chillen in onze onesies :)
Foto
Donderdagavond at ik bij UMTC, een driegangenmenu voor 5 euro! En het was nog heel lekker ook: tomatensoep en stokbroodjes vooraf, couscoussalade met munt, kip en paprika als hoofdgerecht en soesjes met rode vruchten en chocoladesaus als toetje. 
Foto
Vrijdag ging ik na college eten met studievriendinnetjes. We aten bij Esther en ik kon het niet laten om een foto te maken van haar superleuke kamer! Op de linkerfoto probeerde ik ons allemaal op de foto te zetten en dat faalde best wel erg... haha.
Foto
Dat weekend bleef ik in Utrecht, vanwege de verjaardag van m'n tante. Zaterdagochtend bracht ik tv-kijkend door in bed en Luna kwam er gezellig bij liggen. Daarna ging ik naar Amersfoort, waar de verjaardag was. We gingen gezellig eten met de familie bij een pannenkoekenrestaurant!
Foto
Hihi, mijn neefje vond het op een gegeven moment wel mooi geweest en besloot te gaan 'slapen'. 
Foto
Daarna bleef mijn zusje gezellig logeren. Zondagochtend moesten we allebei nog veel leren, maar 's middags liet ik haar Utrecht zien en aten we een broodje Ben bij de gracht. 
Foto
De maandag erna at ik met een groepje meisjes van UMTC bij iemand thuis. Daarna volgde ik een proefles bij de sportschool en dat was... best wel jammer. Ik ging samen met Lizzy een lesje bodypump doen en ik kan meteen vertellen: dat doe ik nooit weer. Daardoor ben ik een beetje afgeknapt op de sportschool en hou ik het eerst nog even bij hardlopen.
Foto
Dinsdag leerde ik de hele dag, want woensdag had ik mijn allereerste tentamen! Het ging uiteindelijk heel goed, ik had een 8.3. Op de terugweg werd ik heel blij van deze zon.
Foto
Donderdag moest ik nog een groepsopdracht inleveren, dus we besloten eerst te ontbijten bij de Hema en daarna de opdracht af te maken. Dat werkte heel goed: we hadden de opdracht in een uurtje af!
Foto
Vrijdag kwamen Soesja en Josephine naar Utrecht en gingen we lunchen bij Keek. 
Foto
Soesja en ik kozen allebei voor de bietensoep en Josephine nam een broodje. Het was echt leuk, Keek is een aanrader! Je vindt Keek in de Twijnstraat, op nummer 23.
Foto
Zaterdag had ik een 'blind date' geregeld voor twee vrienden en je wil niet weten hoe zenuwachtig ik zelf was, haha! Ze gingen koffie drinken in de Coffee Company en ik kon het niet laten om er even langs te lopen. Daarna had ik met die vriendin afgesproken om uitgebreid haar verhalen te horen, hihi. Echt heel leuk om een keer zoiets te doen! Of het wat wordt is trouwens nog afwachten :)
Foto
Dit gedichtje beschreef precies hoe mijn zondag eruit zag.
Foto
In de trein terug was het super druk en daarom pasten Mart en ik tijdelijk op een heel lief katje (van mensen die in het gangpad moesten staan). Daar maak je ons altijd blij mee!
Foto
Woensdag kwam Soesja weer, deze keer met Lisa! We gingen gezellig koken (Indiase curry) en film kijken.
Foto
Vrijdag haalde ik 's ochtends een vriendin uit Groningen van de trein, waarna we een hele tijd bij Mockamore hebben gezeten, even hebben geshopt en hebben geluncht bij mij thuis. Daarna moest ik helaas nog twee uurtjes naar college... Maar 's avonds zijn we nog gezellig uit eten geweest en samen terug naar Groningen gereisd. 
Foto
In het weekend ging ik weer hardlopen! Ik denk dat ik er een vaste gewoonte van maak, ik vind het heel fijn om even mijn hoofd leeg te maken en tegelijkertijd nog wat conditie te 'kweken' :)
Foto
Zondag ging ik met een groepje naar Walibi! We hadden helaas echt de meest regenachtige dag uitgekozen, dus we werden vrij doorweekt, maar het was toch een hele leuke dag. 's Avonds was het fright night en liepen er allemaal creeps door het park. Prachtig, haha! Ook in het donker in de achtbaan was heel cool.
Foto
Afgelopen dinsdag deed ik mee aan de kroegentocht van UMTC. In drie uur langs 10 kroegen was hectisch, maar wel heel leuk omdat ik weer een heleboel nieuwe dingen heb leren kennen.
Foto
Donderdag had ik een tutorbijeenkomst in een hele mooie Harry Potter-achtige ruimte. Van deze kroonluchter moest ik natuurlijk even een foto maken. In mijn volgende kamer wil ik echt zo'n ding!

Zo, we zijn weer een uurtje verder. Volgende keer zal ik het weer over twee weken verdelen. Hoe is het met jullie? Heb je lekker herfstvakantie of ben je ook aan het leren voor tentamens?
 


Comments

21/10/2013 18:28

Leuk om te zien! Bizar dat driegangen menu voor 5 euro...!

Reply
21/10/2013 18:31

Wat een leuke weekjes en wat knap van je tentamens :), ik ben ook eerste jaars studente en ik vind het heel erg leuk om te zien hoe andere mensen het hebben. Over twee weken beginnen mijn tentamens en ik wil ook graag mooie punten halen dus ben al hard aan het leren. Liefs

Reply
21/10/2013 19:06

Ik vind diary artikelen zo leuk altijd! Volgens mij heb je het echt super in Utrecht, ook dat je zoveel leuke dingen met je studentenvereniging doet :) En ik ben jaloers op jouw eerste tentamencijfer (en ook op dat van Lisa trouwens...) voor mij wordt deze week het moment van de waarheid!

Reply
21/10/2013 20:17

Leuke dingen doe jij zeg :)

Reply
21/10/2013 20:42

Wat een leuke foto's!!

Reply
21/10/2013 21:21

Erg leuk om te zien, je hebt ook leuke dingen gedaan afgelopen week!

Reply
22/10/2013 07:46

Ik vind alle foto's leuk om te zien zeg! Wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan de afgelopen tijd :D

Reply
Maria
24/10/2013 10:07

Helemaal niet erg hoor, zo'n langer artikel :) Juist leuk!

Reply
itske
25/10/2013 00:34

Leuk om zo op de hoogte te blijven van wat je allemaal doet :)

ReplyLeave a Reply